Frisurer til tyndt hår - Se de bedste råd til tyndt hår HER

Frisurer til tyndt hår - De bedste råd til tyndt hår

Tips til folk med tyndt hår

Har du tyndt hår, kan det være, at du har svært ved at finde ud af, hvilken frisure du skal have, og hvordan du skal sætte dit hår. Der findes heldigvis mange frisurer, der passer godt til dig, der har tyndt hår. Derudover kan du også selv gøre noget for at få tykkere hår. Læs med her og får tips, der styrker både dit udseende og din selvtillid.

Her i Danmark er det et stort problem for mange, at de har tyndt hår. Det skyldes, at det skandinaviske hår i forvejen er fint, og at det derudover bliver tyndere med alderen. Det kan dog være svært at vide, hvordan du skal sætte dit hår, når det begynder at blive tyndt.


Heldigvis findes der mange forskellige frisurer, der passer godt til tyndt hår. Det er med til at gøre, at du stadig kan få et smukt opsat hår, selvom du ikke har den største manke i hele verden.


Derudover er der faktisk noget, som du selv kan gøre for at få et tykkere hår. Det er dels, at du sørger for at spise sundt, dels og at du tager hårvitaminer, så din krop får de vitaminer og mineraler, som den har brug for for at danne sundt og stærkt hår. Du kan læse om de vigtigste vitaminer til håret her

Er dit hår slidt, ødelagt eller tyndt? Så kan det meget vel være noget med din kost at gøre. Hår bliver nemlig produceret af kroppen og for at kunne leverer hårstrå af høj kvalitet, skal du indtage de rigtige nærringstoffer.

Før og efter ved brug af vitaminer til håret

Til billedet til venstre ser vi forandring hos kunder, som har brugt Yummi Gummi Hårvitaminer i 3 måneder. Til højre ser vi også 3 måneders forbrug. Resultater varier fra person til person.

Gode frisurer til kvinder med tyndt hår

Mange kvinder med tyndt hår har en tendens til bare at lade håret hænge løst, fordi de synes, at det er svært at sætte op. Det er for eksempel svært at få det til at fylde noget i en frisure. På trods af det er det dog nemmere for dig at sætte selve håret op og få det til at sidde, end hvis du havde tykt hår.
Her er syv gode frisurer til dig med tyndt hår:

 • Høj knold: Den høje knold er nem at få til at se ud som, at du har meget hår: Du skal bare hive lidt i den, så den bliver større og så spraye hårspray på, så frisuren holder.
 • Rodet knold: Meget samme koncept som ovenfor, men ved denne frisure hiver du også små totter ud af den for at give den et mere rodet look. Derudover behøver du ikke at sætte den helt så højt på hovedet.
 • Page: en kort eller lang page er også perfekt til tyndt hår. Langt hår kommer til at se tyndere ud, fordi vægten af håret tynger det ned.
 • Hårspænder: Find et par flotte hårspænder og skab struktur i dit hår ved at sætte dem i.
 • Curtain bangs: Ved at dele håret på midten og lade dit pandehår falde ned på hver side af ansigtet skaber du mere fylde. Det er en meget nem frisure at vedligeholde.
 • Franske fletninger: Det kræver lidt øvelse, hvis du skal flette dit eget hår med franske fletninger. Både en enkelt fletning og to fletninger er dog et godt look til tyndt hår. Du kan hive lidt i håret for at give det et mere rodet og skødesløst look.
 • Stram midterskilning: Det er meget nemt for dig at rede dit hår i en midterskilning og derefter sætte det op i en knold eller hestehale i nakken. Samtidig giver det dig et meget elegant look.

Gode frisurer til mænd med tyndt hår

Som mand afhænger den frisure, du vælger, af, hvordan dit hår er begyndt at blive tyndere. Er det i tindingerne, som en begyndende måne eller en fuld måne. Lige meget hvad er det dog vigtigt, at du ikke prøver at kamuflere hårtabet med hentehår – det har ikke og vil aldrig være pænt.
Her er fire gode frisurer til mænd med tyndt hår:

 • Høje tindinger: Har du høje tindinger, bør du enten klippe dit hår kort, så du fremhæver de høje tindinger, eller gro håret langt og så stryge det tilbage.
 • Begyndende måne: Har du en begyndende måne, er det vigtigt, at du ikke prøver at få langt hår for at skjule det. Det vil faktisk tværtimod fremhæve månen. I stedet bør du klippe håret kort.
 • Fuld måne: Har du fået en fuld måne, er det også vigtigt, at du sørger for at klippe håret helt kort. Det giver karakter til dit ansigt, at du beholder noget af håret.
 • Barber det hele af: En mulighed, lige meget hvordan du er blevet tyndhåret, er, at du barberer alt dit hår af. Det skjuler, at du er ved at miste håret. Når du vælger denne frisure, er det vigtigt, at du sørger for at pleje dit hår.

 • Hvis du har fået tyndt hår på hovedet, men kan gro et fuldskæg, kan du kompensere på den måde. Det er der mange mænd, der vælger, da det giver dem et mere maskulint look.

 

Udsolgt

Udsolgt

Sundt hår kan ikke kun fåes ved plejeprodukter, man bliver også nødtil at tænke på kosten. Det spiller nemlig en stor rolle i hårets generelle sundhed

Sådan kan du gøre dit tynde hår tykkere


Når du vil gøre dit tynde hår tykkere, handler det først og fremmest om, at du får de vitaminer og mineraler, som du har brug for. Det handler derfor om, at du spiser sundt og varieret, hvor du har fokus på at spise mange friske frugter og grøntsager.


Derudover kan det også hjælpe dig, at du tager et tilskud af hårvitaminer. Vitaminpillerne er fremstillet, så de indeholder de vitaminer, der er med til at holde dit hår flot og sundt.
Nogle af de vitaminer, der er vigtige for, at du kan holde dit hår sundt, er:

 • B-vitamin: Særligt vitaminerne niacin og biotin er vigtige. Hvis du mangler B-vitamin, kan det føre til hårtab. B-vitaminer er essentielle for din hårvækst.
 • C-vitamin: Vitaminet er både med til at skabe et sundt immunforsvar, hvilket er afgørende for, at du har sundt hår. Derudover er det med til at hjælpe kroppen til at producere kollagen, der giver fyldigere hår.
 • Vitamin A er afgørende for vækst, blodcirkulation og fornyelse af ilt rundt i kroppen. Det medvirker til en sund hovedbund, med god blodcirkulation og iltoptagelse hjælpe det kroppen med at optage de vigtige næringsstoffer og kosttilskud vi får.
 • Magnesium: Mineralet er også med til at styrke dannelsen af kollagen i kroppen. Der er mange, der ikke får nok magnesium gennem kosten.
 • Jern: Underskud af jern er en almindelig årsag til tyndt hår.

Tjek vores velsmagende hårvitaminer. Det er et særligt kosttilskud til håret, der er sammensat, så de vedligeholder og styrker dit hår, samt booster hårets reproduktion og vækst.
.

 

Det bør du ikke gøre, når du har tyndt hår

Når du har tyndt hår, er det vigtigt, at du passer godt på det, så du ikke kommer til at beskadige det. Du har jo ikke så meget hår at miste. Derfor er det vigtigt, at du passer på med, hvor mange hårprodukter du bruger i det. Særligt i spidserne. Der vil produkterne tynge håret ned, hvilket gør, at det kommer til at se tyndere ud.


Til hårprodukter hører også hårfarve. Når du bruger det for ofte, slider det på håret, så det bliver endnu tyndere at se på. Derfor er det vigtigt, at du ikke farver det så tit. Derudover spiller din hårfarve også en rolle for, hvor tyndt dit hår virker. Hvis du har lyse udgroninger i mørkt hår, kommer dit hår til at virke endnu tyndere.


Det er også vigtigt, at du sørger for at føntørre håret helt færdigt. Hvis der er fugt tilbage i håret, vil det komme til at klaske sammen, og du står igen tilbage med fladt hår.
Endelig er det også vigtigt, at du ikke får for langt hår. Når du har langt hår, tynger håret sig selv ned. Det er med til at gøre, at det i sig selv kommer til at se tyndere ud.

Du kan læse flere gode råd mod hårtab her

Sådan får du et tykkere hår

Så selv om du sagtens kan få en flot frisure med tyndt hår, kan du også gøre en målrettet indsats for at få et fyldigere og kraftigere hår. Med et miks af en sund kost og et kosttilskud af såkaldte hårvitaminer, kan du øge hårets fylde. Det giver både et flottere hår og en større selvtillid. Du kan derudover også med fordel undlade hår styling produkter i så vidt muligt omfang. Dette slider nemlig yderligere på hårets i forvejen tynde struktur og er med til at håret nemmere kan knække. Derfor kan du hurtigt opnå gode resultater ved at mikse en god kost med et kosttilskud og mindske dit hår styling forbrug.

Kosttilskud til håret

Som vi kan se her, kan der være mange årsager til hårtab hos kvinder. En god måde at forebygge eller bekæmpe dette, er ved at få den rette næring. Derfor kan det være optimalt, at gøre brug af et kosttilskud. Hos Skiin.dk anbefaler vi selv, de lækre hårvitaminer vingummier, Yummi Gummi, som indeholder alle de nærringsstoffer, som dit hår har brug for. De har en lækker jordbær smag og er kalorielette. Det eneste du kan få fingre i dem er her hos Skiin.dk

Vil du have gode råd til dit hår?

Så tilmeld dig her

Relaterede blogindlæg

Efterlad et svar

Din email adresse vil ikke blive vist. Påkrævede felter er markeret med *