Vitaminer til håret - Se de bedste vitaminer og mineraler til håret her

De bedste vitaminer til håret - Sådan virker det

Nøglen til et sundt og stærkt hår er vitaminer

De fleste mennesker drømmer om glansfuldt og kraftigt hår, der emmer af sundhed. Men, det er ikke alle forundt fra naturen side. Heldigvis kan du booste dit hår med de rette vitaminer og mineraler, samt den rette hårpleje og omsorg. Nøglen til et sundt og langt hår ligger i kroppens celledeling og det betyder at den indre hårpleje er meget vigtig. Derfor kan du med fordel anvende kosttilskud til håret og dermed sætte skub i hårcellernes reproduktion og vækst.

Her kan du blive klogere på hvilke kosttilskud der hjælper dig og dit hår med at blive sundere og stærkere, og hvad de forskellige vitaminer har af betydning for dit hår.

Dit hår har brug for vitaminer

De fleste mennesker vil opleve forandringer i deres hår i løbet af livet, fordi man gennemgår forskellige livsfaser med mange påvirkninger. Heriblandt kan stress, graviditet, overgangsalder eller bare dårlig behandling af håret påvirke kvaliteten af ens hår. Nogen udvikler pludseligt krøller, mens andre oplever en meget hurtig overgang til at blive gråhåret. Andre kan opleve at blive meget tyndhårede eller at få kruset, tørt og spaltet hår der fælder og knækker. Du kan finde flere årsager i vores blogindlæg om hårtab hos kvinder.

Langt de fleste affinder sig dog med deres nye hår-situation. Måske fordi de ikke er klar over, at de sagtens kan gøre noget ved det. Håret er som alle andre organer en del af kroppen, som derfor har brug for vitaminer og mineraler for at gro og trives. Derfor kan ovenstående eksempler på hår ude af balance være kroppens naturlige måde at fortælle dig, at den har brug for vitaminer og mineraler. Det er egentlig meget simpelt. Hvis kroppen skal fungere optimalt og være i stand til at producere et stærkt og sundt hår, er det essentielt at den ikke er i vitaminunderskud. Kort fortalt kan mangel på vitaminer og mineraler i værste fald føre til hårtab.

Hvis du vil sikre at din krop ikke mangler vitaminer og mineraler, eller oplever du nogen af ovenstående symptomer, kan du med fordel tage kosttilskud. Faktisk, er det slet ikke så unormalt at bruge et kosttilskud for at dække sine vitamin og mineral behov. En undersøgelse fra DTU viser at næsten 60% af dansker taget mindst 1 kosttilskud om dagen. Det kan derfor være en god ide at supplerer kosten med et kosttilskud for at få den optimale balance af vitaminer og mineraler til at få et sundt og langt hår.

"Er dit hår slidt, ødelagt eller bare mangler ekstra glans? Så kan det meget vel være noget med din kost at gøre. Hår bliver produceret af kroppen og for at kunne leverer hårstrå af høj kvalitet, skal du indtage de rigtige nærringstoffer."

Hvilke vitaminer styrker håret?

Når du gerne vil stabiliserer din hårproduktion og give dit hår ekstra kærlighed, så er det vigtigt at du har styr på, hvilke vitaminer der sætter gang i hårcellernes vækst og reproduktion for at kunne opretholde en normal og jævn hårvækst. Der er en del forskellige vitaminer, som med hver deres unikke egenskaber, tilsammen skaber magi for dit hår. Du kan læse om de forskellige vitaminer herunder, og sidder du og tænker "gid at disse vitaminer var samlet i en lille pille", så er du kommet det helt rigtige sted hen. Det kan nemlig blive en ret uoverskuelig opgave hver dag at tilpasse sin kost efter at få lige præcis nok af vitaminer og mineraler der er godt for håret. Derfor har vi udviklet et helt unikt kosttilskud til dig, der gerne vil opretholde din normale hårproduktion. Find Yummi Gummi hårvitaminer her. Som vi siger, two gummies a day keep the hairloss away

Før og efter ved brug af Yummi Gummi Hårvitaminer