I sommeren 2018 startede mor Lotte og søn Kasper webshoppen Skiin.dk. Modet var højt og vi havde allerede købt en masse varer hjem. Vi fandt dog hurtigt ud af at det ikke var nemt at sælge stor brands produkter, da store virksomheder ofte har billigere priser end små lokale virksomheder. Derudover følte vi ikke at produkterne helt var godt nok til hvad vi ville ønske og stå for at tilbyde vores kunder. 

Derfor satte vi os ned og tænkte at vi måttet lave vores egne produkter. Så kunne vi lave et produkt, som vi kunne stå indenfor. Som ikke bare var et eller andet stort brand ejet af et multinationalt selskab. Vi ville bevare den nærværende kontakt til vores kunder. De skulle føle sig som en del af vores familie. 

Det endte med at vi udvikle ideen omkring Yummi Gummi hårvitaminer. Lotte har igennem sine mange år som skønheds entusiast prøvet rigtig meget forskellige hårpleje og hårstyling produkter, som havde mindre god virkning eller skadet håret. Derfor kiggede vi på hvad man kunne gøre for at hjælpe håret indefra. Her fandt igennem lang research frem til disse hårvitaminer som ville være det perfekte kosttilskud til håret. Det var noget vi kunne stå indenfor, hvor vi vidst effekt og kvaliteten var i top. 

Vi stod nu med vores eget produkt i hænderne!! Shit.... det var vildt. Hverken Lotte eller Kasper havde nogensinde troet de skulle have deres eget hårplejebrand, da de startede den lille skønhedswebshop. 

Som virksomheden stille og roligt voksede, ville vi gerne udvide vores sortiment så vi kunne få den ydre pleje af håret med. Det er nemlig også en vigtig del i forhold til at opnå den optimale hårpleje. Det ledte til starten på Yummi Haircare i 2020, hvor vi har lanceret vores helt egen hjemmeside. Vi har fået hårbørster ind i sortiment og er hastig gang med at udvide med andre mega lækre produkter. 

Det har været en vild og lærerig rejse på både godt og ondt. Som det nyeste er vi nu flyttet ind i et lille lokale af en lokal lagerhal, som tidligere har været Lotte's fars virksomheden. Derved skaber vi liv i den lille by igen.